Venusz-szalon.hu

A venusz-szalon.hu egy Szentendrei szépségszalon weboldala ahol az volt a cél, hogy a szalon összes szolgáltatása megtalálható legyen, hogy a meglévő, illetve a leendő ügyfelek minél egyszerűbben tudjanak informálódni az aktuális árakról, szolgáltatásokról. A weboldal szoros együttműködésben készült a megrendelővel.

Könyvelembb.hu

Egy könyvelő irodának, manapság mindenképpen szüksége van, egy bemutatkozó weboldalra, ahol a cég bemutatása mellett, sok hasznos információt is megoszthatnak a látogatókkal. Konkrét elképzelés itt sem volt, viszont szép, letisztult, és könnyen kezelhető oldal lett a végeredmény.

Receptkirály.hu

A receptkirály.hu weboldal, a receptneked.info weboldal utódjaként született. Nem volt semmi konkrét elképzelés, csupán annyi, hogy a régi, 2009 ben készült oldalt, modernebb, felhasználóbarátabb formába öntsük. A receptkiraly.hu a receptekkel foglalkozó weboldalak között, nagy népszerűségnek örvend, a napi 2000-4500 egyedi látogatójával és a több mint 35.000 fős facebook táborával.

Nemkamu.hu

A nemkamu.hu weboldal, egy általános hírportál, ahol különböző hírekről, érdekességekről szerezhetnek infót, a látogatók. A megkötés ebben a munkában annyi volt, hogy hírportál jellege legyen.

Receptneked.info

A receptneked.info weboldalt, még 2009 januárjában készítettük, ez a weboldal, még joomla rendszer alatt üzemelt, akkoriban a kor követelményeinek teljes mértékben megfelelt. Ezután 2013 nyarán, más domain név alatt, az oldal felújításra, modernizálásra került, aminek a végeredménye, a receptkirály.hu weboldal lett, ami igen népszerű a receptet kedvelők, gyűjtők körében.