A keresőoptimalizálás (Angolul Search Engine Optimization, röviden SEO) célja, hogy a Te honlapodra, a lehető legtöbb látogató érkezzen organikusanKeresőkből érkező természetes forgalom, (ingyen)  a keresőkből.

A keresőoptimalizálás eredménye lassan, fokozatosan jelentkezik, tehát nem azonnali javulást fogunk elérni. Esetenként, beletelhet több hónapba is, mire érezhető eredményt érünk el.

Viszont megvan az az előnye, hogy ingyen, (hirdetési költség nélkül) elérhetsz szép forgalmat, ezáltal szép bevételre tehetsz szert, költséghatékonyan, és tartósan!

Sokan gondolják azt, hogy ezt a fontos feladatot, le lehet tudni egy-egy bővítménnyel, ami PL: a linkjeinket keresőbaráttá alakítja, de sajnos ez ennél jóval bonyolultabb.

Csak hogy pár szót említsek a teljesség igénye nélkül:
Kulcsszó, kulcsszó sűrűség, szavak – karakterek száma, szavak – kulcsszavak súlyozása, onsite linkek STB…

Konverzió növekedés:
A látogatók célirányosan érkeznek a Te honlapodra, ezért lényegesen magasabb konverziót lehet elérni.

És hogy miért van ez?
Gondolj csak bele. Ha Te egy bizonyos terméket, vagy szolgáltatást keresel az interneten, valószínűleg az első dolgod lesz, hogy beírd egy keresőbe. (Ettől válik célirányossá).

Ajánlatkérés:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tel:

Tárgy

Üzenet

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérj tőlünk ajánlatot. Ne feledd, az ajánlatkérés, semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Röviden írd le nekünk gondod, problémád, megvalósításra váró ötleteid, és mi hamarosan felkeresünk téged, a megadott elérhetőségen.